Локални новости
Покана за ниво 20 и собир на студенти од Универзална енергија во Македонија

 

SHY Holland и MEL Macedonia со задоволство ги покануваат студентите од методот за Универзална енергија на семинар за ниво 20 и средба на практикатни во Македонија

 

 

5 - 7 јули 2024 година: Семинар за спиритуална наука (Ниво 20) во Скопје, Македонија -  инструктор д-р Дик Вресвијк

 

8 - 9 јули 2024 година: Можно патување во Охрид, состанок со студентите и заедничко разгледување на градот (во зависност од интересот на студентите) - отворено за студенти од сите нивоа на УЕ

 

  • Цена на семинарот: 9,700 денари (за практикатни)
  • Цена за слушатели: 970 денари

За да го изразите вашиот првичен интерес за овие настани, ве молиме ПРИЈАВЕТЕ СЕ ТУКА.

 

За повеќе информации за настанот, ве молиме контактирајте не на info@melmacedonia или info@shyholland.nl