Локални новости
УЕ Весник број 8, 2018

 

Почитувани,

 

УЕ весникот кој е составен од искуства пратени од самите практиканти можете да го превземете од овој ЛИНК

 

Документот е заштитен со лозинка, затоа што е наменет само за УЕ практиканти.  Доколку сакате да ја дознаете лозинката, ве молиме пишете ни маил на info@melmacedonia.com