Детали за семинарот
 

 

Детали за семинарот
Спиритуална Наука 2  (Ниво 20)
5 - 7 Јули 2024
Skopje - Macedonia, Macedonia
Dr. Dick Vreeswijk


Language/Јазик: Македонски

Време

  • 5ти јули (петок): 10:00 - 16:00
  • 6ти јули (сабота): 10:00 - 16:00
  • 7ми јули (недела): 10:00 - 16:00

Локација

Бул. Јане Сандански 109А, кат 3
Населба Аеродром, Скопје

Предавалната е во зграда која се наоѓа после ТЦ Капитол и зградата на Телекабел на булеварот. Зградата има 3 влеза, предавалната е во влезот поблиску до Ново Лисиче и ВЕРО Аеродром. Пин код за отварање на вратата од зградата: 2565. Google maps координати: https://goo.gl/maps/27JigWYVbtvjqiis8

 

ВАЖНО: Доколку има поголем број на пријавени од капацитетот на салата, локацијата ќе биде променета.

 

Цена

  • 9700 денари
  • Цената за слушатели изнесува 1.000 денари, или 330 денари од ден. Доколку сакаат да присуствуваат потребно е да ја понесат дипломата од ова ниво при влез на семинарот.

Пријавување

Рокот за пријавување е 20ти јуни. Ве молиме преку порака на info@melmacedonia.com или на телефон 070-227-547, доставете ни ги следните податоци:

  • Ваше име и презиме
  • Слика од извршена уплата за семинарот
  • УЕ ниво за кое се пријавувате
  • Дали ќе го следите во живо или преку ЗООМ

Уплата

Уплатата треба да се изврши на следната жиро сметка:
М.Е.Л. Македонија
300000002396518
Комерцијална Банка
Цел на дознака: Уплата за учество на семинар за ниво 20 за лицето (---)

Инструктор

Др. Дик Вресвијк, Претседател на УЕ Центарот од Холдандија (во живо во Скопје).

 

Конекција преку ЗООМ

 

Дополнително ќе бидат споделени информации за ЗООМ линк.