Детали за семинарот
 

 

Детали за семинарот
Спиритуална Наука 1  (Ниво 19)
26 - 28 Јануари 2024
Skopje, Macedonia
Zarko Markovic, Biljana Markovic Stamenova


Language/Јазик: Македонски

Време

  • Петок: 18:00 - 22:00 (30 мин пауза)
    Ве молиме дојдете 20 - 30 мин порано за регистрација.
  • ​Сабота: 10:00 - 15:30 (30 мин пауза)
  • Недела: 10:00 - 15:30 (30 мин пауза)

Локација

Бул. Јане Сандански 109А, кат 3
Населба Аеродром, Скопје

Предавалната е во зграда која се наоѓа по ТЦ Капитол и зградата на Телекабел, долж булеварот. Зградата има 3 влеза, предавалната е во влезот поблиску до Ново Лисиче. Пин код за отварање на вратата од зградата: 2565. Google maps координати: https://goo.gl/maps/27JigWYVbtvjqiis8. Слика од локацијата:
 

Цена

  • 7800 денари.
  • За практиканти кои веќе го завршиле ова ниво присуството на семинарот е бесплатно. Доколку сакаат да присуствуваат потребно е да ја понесат дипломата од последното завршено ниво при влез на семинарот.

Пријавување

Потребно е да се пријавите за семинарот најмалку 1 недела пред неговото одржување. За да се пријавите, Ве молиме преку порака на info@melmacedonia.com или на телефон 070-227-547, доставете ни ги следните податоци:

  • Ваше име и презиме.
  • Последното УЕ ниво кое веќе го имате завршено.
  • УЕ ниво за кое се пријавувате и датумот на негово одржување.

Уплата

Уплатата треба да се изврши на следната жиро сметка:

М.Е.Л. Македонија
300000002396518
Комерцијална Банка
Цел на дознака: Уплата за учество на семинар за ниво _____.

Инструктори

Жарко Марковиќ, Билјана Марковиќ Стаменова