Патување на УЕ студенти во Охрид
8 - 10 јули, 2024

 

 

Центрите за Универзална енергија од Холандија и Македонија имаат чест да ве поканат на заедничко патување и посета на Охрид.

 

Посетата на Охрид ќе се одржи од понеделник - 8ми јули до среда, 10ти јули. На патувањето се добредојдени практиканти од било кое ниво.

 

Посетата не е организирана од страна на МЕЛ Македонија, секој заинтересиран треба сам да обезбеди превоз и сместување. На посетата се пријавени да присуствуваат интернационални практикатни. Гостите од странство се сместени во Hotel Unique Resort http://uniqueresort.mk/. Сите кои сакаат да се сместат во овој хотел, може да се пријават испратат маил на sales@uniqueresort.mk со повикување на кодот МЕЛ Македонија.

 

Цена за сместување: 74 Евра од вечер со појадок за еднокреветна соба и 102 Евра со појадок за двокреветна соба. 

 

За време на посетата, која е од неформален карактер, ќе бидат организирани посети на знаменитости, со можност за посета на Св. Наум, како и заедничка дружба и медитација. Сите кои планираат да учестуваат, треба да се пријават на info@melmacedonia со назнака: учество на заедничка посета на Охрид - име и презиме, телефонски број за конктакт.