Издадена нова електронска книга - Спрецијалниот состанок во Тиел
Наменета за практикнатни од ниво 7 до ниво 20

 

Специјалниот Состанок во Тиел

 

Превод на специјалниот состанок во ТИЕЛ, Холандија наменет за практиканти од ниво 7  до ниво 20. Транскрипт на македонски јазик од 450 страни.  

 

Електронска книга, заштитена со лозинка. Сите кои сакаат да ја превземат, треба да побараат лозинка на info@melmacedonia.com со назнака на името и нивото на кое се наоѓаат. 

 

ЛИНК ЗА ПРЕВЗЕМАЊЕ НА КНИГАТА